av Eivind Flå.

«Derfor mister vi ikke motet. Og selv om vårt ytre menneske går til grunne, så fornyes vårt indre dag for dag.» (2 Kor 4,16)

I Salme 92,13 står det at den rettferdige spirer som palmen. I Høys 7,7 sies det om bruden: «Med din ranke vekst ligner du en palme».

 

 

Av Jan Veiby

  

 

"Og det er ikke frelse i noen annen. For det finnes ikke noe annet navn under himmelen, gitt blant mennesker, som vi kan bli frelst ved". Ap.gj. 4,12.

 

 

Av Arnold Rasmussen

Ved store vekkelseskampanjer, eller ved personlig evangelisering?

Her er det ikke snakk om enten eller, men både - og. Uansett er det vi som kristne som må gjøre jobben. Det er oss han har satset på, og han har ingen plan B. Han satset aldri på det store og det sterke, men på det lille og det svake.

 

Av Kurt Urhaug.

1978 ble Ariel i Samaria etablert. Det var 40 familier som bestemte seg for å bryte opp og etablere sine hjem i hjerte av Israel. Ariel er kalt for hovedstaden i Samaria, og er i det sentrale høylandet kjent for sine samiske hager.

 

 

 

NY BOK. Endetiden - en enkel oversikt. av Andreas Årikstad. Hermon Forlag. "Det går tiår mellom hver gang vi har en norsk forfatter som så velfundert, lettlest og kjernesunt forteller – og forklarer – Bibelens endetidstegn og Guds Ords ufravikelige sannheter om Jesus gjenkomst og de siste tider."