Sorter etter:
orderby
Vis:
Daglig påfyll (Produkt kode: )
Pris: 298.00 kr
pluss frakt
Daglig påfyll av Håkon C. Hartvedt Gjennom korte andakter ønsker forfatteren med denne boken å gi deg et lite åndelig påfyll i en travel hverdag. Andaktene tar bare et minutt å lese, men de fleste er knyttet til en liten historie eller en tanke som du kan ta med deg ut i dagen.
I Guds tanke (Produkt kode: )
Pris: 229.00 kr
pluss frakt
EN FLOTT DIKTBOK AV HALDIS REIGSTAD. Den siste boken av Reigstad heiter: I Guds tanke. Dette er den nittande boka ho gir ut. Det er det enkle, det nære og det trygge som framfor alt kjenneteiknar dikta hennar.
Pris: 200.00 kr
pluss frakt
Noen av sangene: "O, Herre Krist." "Der høres lovsang." "Jesus skal komme til jorden igjen."
HIMMELSTIGEN (Produkt kode: )
Pris: 98.00 kr
pluss frakt
Et spill med kristen budskap! Barnas eget stigespill som underbygger den kristne tro! av Gunnvor Krogen Stokka!
Hanna og Thomas II (Produkt kode: )
Pris: 98.00 kr
pluss frakt
Hanna og Thomas er bestevenner. Thomas er blitt fem og et halvt år nå, og Hanna er akkurat fylt sju. Dette er den andre boka i en ny serie som gjenforteller bibelen på en ny måte! Sett og opplevd gjennom barnas øyne! Tittelen på boken er: Fem brød og to små fisker! Forfatteren er Gunnvor Krogen Stokka.
Hanna og Thomas I (Produkt kode: )
Pris: 98.00 kr
pluss frakt
Hanna og Thomas er bestevenner. Thomas er blitt fem og et halvt år nå, og Hanna er akkurat fylt sju. Dette er den første boka i en ny serie som gjenforteller bibelen på en ny måte! Sett og opplevd gjennom barnas øyne! Tittelen på boken er: Fiskerne på stranden! Forfatteren er Gunnvor Krogen Stokka.
(Produkt kode: )
Pris: 300.00 kr
pluss frakt
Boken er en gjennomgang av Første Mosebok, fra første til siste kapittel. Det er ikke en tradisjonell bibelfortolkning, men forfatteren lar Bibelen forklare seg selv ved å sette GT og NT i sammenheng ved hjelp av mange bibelhenvisninger.
Pris: 100.00 kr
pluss frakt
Det finnes mange meninger om Bibelen – sterke meninger – både i og utenfor Kirken. Og den gamle Boken reiser mange spørsmål! Hvordan ble den til? Hvem skrev den? Kan alle forstå den, eller er dette forbeholdt ”de lærde”? Er alt i Bibelen like sant? Kan vi fullt og fast stole på den? Men hvorfor gjør vi da det?
Synene fra patmos (Produkt kode: )
Pris: 198.00 kr
pluss frakt
Det er med stor glede og forventing at vi gir ut boken “Synene fra Patmos” av L. J. Pedersen på nytt. Forfatteren er ukjent for mange, men han har tidligere fått mange gode tilbakemeldinger gjennom Bladet Evangelistens utgivere.
våg og stå som Daniel (Produkt kode: )
Pris: 160.00 kr
pluss frakt
Av Erik Høiby. Daniels bok er høyaktuell. Synene Daniel fikk strekker seg frem til endens tid. Den forteller om profetier som har gått i oppfyllelse og som vil gå i oppfyllelse.
Guds evangelium (Produkt kode: )
Pris: 150.00 kr
pluss frakt
En av Jobs venner spurte han: Hva vet du som vi ikke vet? Hva forstår du som er ukjent for oss? Grunnen til at du bør lese denne boken, er enkel, og min påstand er: Om du leser dette Guds evangelium, vil du først og fremst bli takknemlig for det du blir kjent med.
Pris: 100.00 kr
pluss frakt
Boken "Med EVANGELISTEN inn i et nytt århundre" er redigert av Per Nygard og Trygve Vasvik. Bladet Evangelisten var 100 år i 2011, og dette er en jubileumsbok. Boken ble lansert under Evangelistens bibelkonferanse på Framnes i Norheimsund i juli 2012. Den er på 238 sider. Alle medutgivere av bladet gjennom hundre år er omtalt i den nye boken, og ikke minst får vi høre om deres omvendelse. Videre er det tatt med utvalgte artikler fra de mange som opp gjennom tidene har skrevet i bladet.
Pris: 120.00 kr
pluss frakt
Bibelske husholdninger, hemmeligheter og høytider. Ny bok fra Charles Hansen. Kr. 120,- pr. stk. + porto.
Ved kjelda (Produkt kode: )
Pris: 198.00 kr
pluss frakt
Alle tekstane er laga av Haldis Reigstad og alle melodiane av Synnøve Grøttland Helland.
Jerusalem (Produkt kode: 0005)
Pris: 120.00 kr
pluss frakt
Av Kjell Furnes Ordet og Israel sender i desse dagar ut ei ny bok. ei Jerusalemsbok. Boka inneheld ein kort versjon av Jerusalems historie, og er skriven av Kjell Furnes. Han går tilbake til dei første historiske glimt (snart 5.000 år) vi kan finna om Guds geografiske sentrum på jord.
Malla Moe (Produkt kode: 0004)
Pris: 298.00 kr
pluss frakt
Historien om Malla Moe begynner med oppveksten under vanskelige kår i Hafslo og hvordan hun overgav seg til Jesus inne i fjøset i en tom kubås. Det skulle bli starten for en av Afrikas store misjonskvinner. Nå foreligger endelig boken med den forunderlige historien om hennes liv, med tittelen «Malla Moe - Størst av alt er kjærligheten».
I ditt Lys (Produkt kode: 003)
Pris: 248.00 kr
pluss frakt
I ditt Lys! Praktfull diktbok. Bilder og dikt. Dikt: Marit Rui Fota: Synnøve Grøtteland Helland
Med trekkspill og bibel (Produkt kode: 0001)
Pris: 198.00 kr
pluss frakt
Vekt: 0.42 Kg
En biografi om Konrad Landro
Pris: 125.00 kr
pluss frakt
“Og alt som før er skrevet, det er skrevet til lærdom for oss, for at vi skal ha håp ved det tålmod og den trøst som Skriftene gir.“ Rom 15,4. Jeg har kjent gleden hver gang ved forkynnelsen av Kong Salomo. Det samme kjenner jeg ved denne boken. Grunnen er at alt er skrevet til lærdom for oss, og det er mange rike forbilder på Jesus Messias. Her gjør vi oss kjent med bibelfortellingen om Salomo, samtidig trekker vi linjene frem til Jesus. Her er det både profetiske og evangeliske sannheter.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support