Salg av Evangelistens julehefte 2017

 

Også dette året har vi gleden av å sende ut et godt og innholdsrik julehefte.

 

Heftet har det samme formatet som tidligere og 30 ulike forfattere gir på hver sin måte leserne en sann og god opplevelser av julens budskap. Det blir gjort ved fortellinger, dikt og evangeliske artikler.

 

 

 

Alle sider i Evangelistens julehefte har farger, g det er også noe for de yngre leserne. Det er mange oppbyggelige artikler, dikt, gode fortellinger og spennende person-skildringer. VI tror at dette er noe for enhver smak og er til glede og berikelse for leserne.

I likhet med tidligere håper vi at det blir mange som også det året vil være med å hjelpe oss med salg av Evangelistens julehefte. Vi ønsker at juleheftet kan være med å bringe det glade budskap inn i mange nye hjem. Salg av heftet er et evangeliseringsarbeid! Vil du vøre med? Dette er en fin anledning til å nå naboer, venner, arbeidskollegaer og familie med verdens beste budskap - "I dag er det født dere en frelser!"

Det er mange mennesker som ikke kommer noe særlig tett inn på kristen forkynnelse eller litteratur. Derfor er salget av Evangelistens julehefte et stort evangeliseringsoppdrag!

Samtidig er det også god provisjon til dem som selger juleheftene. Juleheftet koster kr 50,-. Et blir gitt 30% for min 10 hefter, 35% for min 50 hefter og 40 % for min 500 hefter. Porto kommer i fratrekk. Salget av Evangelistens julehefte er derfor en god sak!

Det blir mer og mer et pengeløst samfunn i dag, så vil legger tilrette for at de som kjøper julehefte kan betale med Vips. Fr å bruke Vips kan de søke opp på navn og adresse eller bruke Vips nr 126534. Dette gjør det både lettere og enklere for kjøp og salg.

Ta kontakt på tlf 38 02 63 57 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan også skrive til Evangelisten, Idrettsveien 10. 5353 Straume. SMS 913 34 079.