med evang. inn i et nytt
Boken "Med EVANGELISTEN inn i et nytt århundre" er redigert av Per Nygard og Trygve Vasvik. Bladet Evangelisten var 100 år i 2011, og dette er en jubileumsbok. Boken ble lansert under Evangelistens bibelkonferanse på Framnes i Norheimsund i juli 2012. Den er på 238 sider.
Alle medutgivere av bladet gjennom hundre år er omtalt i den nye boken, og ikke minst får vi høre om deres omvendelse. Videre er det tatt med utvalgte artikler fra de mange som opp gjennom tidene har skrevet i bladet.

Boken ”Med Evangelisten inn i et nytt århundre” er redigert av Per Nygard og Trygve Vasvik. Bladet Evangelisten var 100 år i 2011, og dette er en jubileumsbok. Boken ble lansert under Evangelistens bibelkonferanse på Framnes i Norheimsund i juli 2012. Den er på 238 sider og koster kr. 298.-.

I 1999 førte Trygve Vasvik i pennen boken ”I livets tjeneste for livets Herre”, som omhandlet de første nærmere 90 år av Evangelistens historie. Boken som Vasvik og Nygard nå presenterte, omhandler hele den lange historie og vel så det. Vasvik har gravet dypt for å finne bakgrunnsmaterialet til bladet. Han tok en god del med i boken fra 1999. Men nå får vi et ennå klarere blikk på historien bakenfor. Otto Treider ga i årene 1891-1910 ut et lite blad med tittelen ”Evangelisten”, og det var denne tittelen Didrik Andersen og Abraham Thompson fikk overta i 1911. Men det som kommer enda sterkere fram i den nye boken, er historien om det norske bladet ”Evangelisten” i USA, som ble gitt ut fra 1890 til 1955. Her var det de to betydelige kristenlederne professor Otto C. Grauer og professor Reinert A. Jernberg - begge med norsk bakgrunn – som i vesentlig grad sto bak. Dette var et oppbyggelsesblad beregnet for norske og danske innvandrere. Så langt historien fra USA. Les boken og du blir betatt.

Alle medutgivere av bladet Evangelisten gjennom hundre år er omtalt i den nye boken, og ikke minst får vi høre om deres omvendelse. Videre er det tatt med utvalgte artikler fra de mange som opp gjennom tidene har skrevet i bladet. Her er det gjort et sinnrikt utvalg som avspeiler Evangelistens teologiske linje.

Her er hilsener fra aktuelle medarbeidere og venner av Evangelisten, som Kjell Sønstabø, Asbjørn Kvalbein med flere.

Kjøp boken og les den. Jeg garanterer for at du vil bli velsignet og inspirert. Her er en gripende historie om Ham som er den samme i går, i dag og til evig tid.

Boken kan bestilles hos Evangelisten:
Tlf.: 38 02 63 57 eller E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sigmund Måge