Her er reiseruten til Johnn Hardang og Kurt Urhaug pluss noen andre arrangementer, om ikke koroniaen stopper dem. 

 

Johnn Hardang

Februar:

17                   Tabernaklet, Bergen Formiddagstreff

18                   Algrøy, Sotra              Felles bibelkveld

23                   Vik, Øygarden                       Bibelkveld

Mars:

9                     Vik, Øygarden                       Bibelkveld

11 og 14         Nordstrand, Oslo      Bibelkvelder

12-14             Ørje, Østfold              Bibelhelg

 

Kurt Urhaug

18 Huftarøy, Storebø bedehus kl 18.30.

24 Vågsbygd

25 Flekkerøya

 

Huftarøy, Storebø bedehus, Austevoll

Det er en bibeltimeserie på 3 samlinger i Austevoll, Huftarøy bedehus, Storebø «Salem» 

18 februar, 4 og 18 mars 2021. Kl 18.30. Talerne er Audun Hjellvik og Kurt Urhaug. Tema: «Brev fra Jesus» (Åp 2-3). Misjonsgave! Alle er hjertelig velkommen!

 

Inspirasjonshelgen 12.-14.februar avlyst

På grunn av koronaen går Inspirasjonshelgen ut. Det er planlagt mange møter fremover, og vi ønsker og planlegger i bønn til Herren at vi kan samle folket til Guds Ord og bønn.

 

Bibel og profethelg 13.-16.mai 2020

På Gavelstad Gjestegård i Vestfold, Svartad kommune.  Talere og ledere er Håkon C. Hartvedt, Edvard Foss og Kurt Urhaug. Det blir bibeldager med vekt på det evangeliske og det profetiske ordet. Vertskapet er kjent for god inkvatering og lokaliteter. I matsal og møtesal blir det mange godbiter til glede for deltakerne.  Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet,  for at Guds menneske kan være fullkomment, satt i stand til all god gjerning.  2Tim 3,16-17.

Påmelding er i gang og skjer til Bladet Evangelisten. tlf 38 02 63 57. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Sms 91 33 40 79.

 

Bladet Evangelisten på Radio

Det er mange av «Evangelisten» som er er å høre på P7 Kristen Riksradio. Johnn Hardang har programmet «Akkurat nå» hver mandag kl 11.00. Håkon C. Hartvedt lytter du til hver tirsdag kl 10.00 med tittelen: «Fra Håkons platearkiv». Onsdag kl 10.00 er det Evangelisten og redaktøren selv som er i studio med programmet «Klart Svar». Torsdag og fredag kl 10.00. er også Kurt Urhaug bak mikrofonen med programmet «Shofar» og fredag med litt forskjellige aktuelle saker.