Evangelistens Forlag hadde 15 nov. sitt andre bokutgivelse dette året! Nå var det «Mandeltreet» av Haldis Reigstad. 366 dikt og bibelvers. For hver måned er det illustrert med fargerike bilder av den prisbelønte fotograf Atle Helland. Både omslaget og papirutvalget er av beste kvalitet.

Haldis Reigstad er Norges mestselgende nålevende lyriker og derfor ønsket Forlaget at utgivelsen skulle ha de beste kvaliteter. Dette er den største utgivelse Evangelistens Forlag noen gang har gjort. Haldis selv opplevde det godt og ble begeistret med å se og bla i boken.

Det var P7 Kristen Riksradio og Evangelisten som inviterte til både 80 års feiring og bokutgivelse i Straume Forum fredag 15.nov. Den fullsatte salen av venner og familie var med å hedret Haldis Reigstad. Johnn Hardang ledet festkvelden og det ble et festprogram med sanger, dikt, kakebord og mange hilsener. Det ble mange gyldne øyeblikk! Det var fint å lytte til barna som fortalte om oppveksten og det gode trygge hjemmet til Haldis og Asle. Festdelakerne ble lukket inn i noe fint av det å ha Haldis til mor og bestemor. Vi fikk også høre de gyldne øyeblikk da leserne fikk møte Jesus til frelse og nytt liv, - gjennom de dikt Haldis har skrevet. Vi ble alle fylt med takknemlighet ved det Gud gjør. Herren har mange verktøy og mange veier for å nå frem med sitt ord til frelse, - og Haldis er et av disse verktøy. Med klar og tydelig ord forteller hun om Skaperen og Frelseren – og leserne får møte Jesus gjennom de ord som blir formidlet.

Mange Haldis av dikt er blitt til sanger og er å finne både i Sangboken og Salmeboken! Ord og toner berører hjertene til folket. 

            Men det er flere som har vært en pådriver for at denne bokutgivelser blir realisert og iverksatt. Under festen hadde Johnn Hardang samtale med Svenn Gunvaldsen. Her fikk vi høre om tanker og visjoner om å gi ut en andaktsbok med nye og tidligere dikt av Haldis Reigstad,- og hvorfor den ble kalt «Mandeltreet». Et halvt år senere ble det bokutgivelse med 80 nye dikt og hele 366 dikt og bibelvers.

Forfatteren av boken ønsker at overskuddet av salget skal fordeles likt mellom KPKs barmhjertighetsarbeidet i Ukraina og P7 Kristen Riksradios internasjonale radioarbeid. Derfor vil boken «Mandeltreet» bli til til blomst og gode dufter rundt om mange steder, - langt utenfor vårt eget land.

På denne store festkvelden kjøpte mange den nye boken, - både en og flere bøker, til seg selv og andre med Haldis Reigstad sin signatur og hilsen!

Boken Mandeltreet har 366 dikt og bibelord og er både diktsamling og en andaktsbok. Dette er noe som alle vil ha glede av i sitt hjem, og den vil møtt med takknemlighet fra alle som får en slik gave!