Bladet Evangelisten er i planlegging av mange arrangementer for 2019.

Det første som kommer nå, er Inspirasjonshelgen på Holmavatn i Rogaland 15.-17.februar. Talere, sangere og ledere som er med her, er Sverre Leif Lien, Leif Solheim, Arne Gundersen, Håkon C. Hartvedt og Kurt Urhaug. Anna og Olene blir også med og deltar med sang. Hver formiddag blir det opplegg for barna med Liv Urhaug. Vi har hatt denne samlingen i flere år, og har vært til glede og inspirasjon for kristenlivet og hverdagen ellers.

Gavelstad Gjestegård 30.mai-2.juni.
Det blir tredje gangen vi arrangerer Bibel og profethelg på Gavelstad gjestegård. Dette er Kr. Himmelfartshelgen, og vi en dag ekstra til både felleskap og bibelundervisning. Vi legger vekt på evangeliet til frelsesvisshet og det profetiske ordet til opplysning. Talere og ledere er Edvard Foss, Håkon C. Hartvedt og Kurt Urhaug. Gavelstad ligger på Svarstad i Vestfold i fine og landlinge omgivelser.

Evangelistens Bibelkonferanse 2.-7.juli
Det store høydepunktet for Bladets arrangementer, er Bibelkonferansen på Framnes ved Norheimsund i Hardanger. Arrangementer samler hele familien og med opplegg for barna, tweens, ten-åringer og voksne. Dette er sommerens store høydepunkt, og har en stor bredde av deltakerer fra hele landet. I tillegg til bibeltimer og kveldsmøter, er det hageselskap, friluftsmøte, misjonssamling, konsert, bading, grilling og båtliv. Alle utgiverne i Bladet Evangelisten er med, i tillegg til gode ressurser i barne og ungdomsopplegget.

Innvik Misjonshotell 6.-8.sept
Bibel og sang, rekreasjon og en åpen bibel. Omgivelsene, stedet og innholdet ligger tilrette for en weekend som gir noe for ånd, sjel og legeme. Dette er et nytt arrangement i regi av Bladet Evangelisten. Innvik Fjordhotell er i Song og Fjordane og har en førsteklasses beliggenhet ved  Innvikfjorden.  Hotellet ligg i Innvik sentrum, like ved RV 60, om lag midt mellom Stryn og Sandane. Det er 9 mil til Førde, 25 mil til Bergen, og ca. 15 mil til Ålesund. Talere/ledere er Håkon C. Hartvedt og Kurt Urhaug.

Bibel og friluftshelg 27.-28.september
Sammen med P7 Kristen Riksradio arrangerer Evangelisten Bibel og friluftshelg på Hermon Høyfjellsenter siste helgen i september. Helgen er gleden med å komme sammen, dele fellesskapet, lytte til forkynnelse, vitnesbyrdet og sangen. Fjellet er kledd i høstens fineste klesdrakt og tilbudet er å bu i hytter i Skibyen eller på misjonshotellet. I tillegg til bibelsamling og kveldsmøter, er det lagt til rette for tur i fjellet eller i bassenget. Talere er Johnn R. Hardang og Kurt Urhaug.

Påmelding til de ulike arrangementer er i gang, og skjer til Bladet Evangelisten Idrettsveien 10. 5353 Straume.Tlf 38 02 6357/ 91334079.

DU er velkommen til å være med!