Av Håkon C. Hartvedt

I mange år skrev min bror, Alf Hartvedt, små betraktninger under vignetten «Fra Oasen» i avisen Dagen. På 70-års-dagen hans trykte vi opp noen av disse pluss noen andre av hans betraktninger «internt» i familien. Så viser det seg at disse betraktningene har stor interesse ut over den nære krets.

Derfor gir jeg ut denne boken som jeg tror vil bli til stor velsignelse. Betraktningene er korte, men nære og stadig aktuelle, ofte med gode, hverdagslige bilder som gjør at de setter seg. For meg ble Alf inspiratoren som gjorde at også jeg begynte å skrive andakter.

Jeg  har ellers med denne utgivelsen plusset på med to ting.

Først et sterkt vitnesbyrd fra Alf sin niese, Elin Kristin, som han på sin enkle, men ekte måte, fullt av Guds kjærlighet, fikk lede inn på veien «hjem igjen» til Gud.

Dernest en artikkel som tidligere er trykt i «Fiskerens Venn» om Alf sin forunderlige vei tilbake til Gud. Han «flyktet» fra alt som hadde med Gud å gjøre og dro til sjøs, vekk fra mor og fars kristne tro. Men bønnene nådde ham igjen – midt ute i Det indiske hav. Denne artikkelen kom på trykk bare uker før Gud hentet Alf hjem i slutten av 2010.

Disse to innslagene finner du bak i boka.

Kunne noen av bokas lesere også finne veien tilbake til Farshuset ved lesning av denne boka, blir det glede både i Himmelen og på jorda.

Boka koster 200,- kr kan kjøpes hos Bladet Evangelisten.Tlf 38 02 63 57,  e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.