Også dette året har vi gleden av å sende ut et godt og innholdsrikt julehefte! Heftet har det samme formatet som tidligere. Det er ca 30 ulike forfattere som på hver sin måte gir leserne en god og sann opplevelse av julens budskap.

Alle sider i Evangelistens julehefte har farger, og det er også noe for de yngre leserne. Det er mange oppbyggelige artikler, dikt, gode fortellinger og spennende person-skildringer. Vi tror at dette er noe for enhver smak og er til glede og berikelse for leserne. 

I likhet med tidligere håper vi at det blir mange som også dette året vil være med og hjelpe oss med salg av Evangelistens julehefte. Vi ønsker at julehefte kan være med å bringe det glade budskapet inn i mange nye hjem! Salg av heftet er et evangeliseringsarbeid! Vil du være med? 

Dette er en fin anledning til å nå naboer, venner, arbeidskolleger og familie med verdens beste budskap – “I dag er det født dere en Frelser!”

Det er mange mennesker som ikke kommer noe særlig tett inn på kristen forkynnelse eller litteratur! Derfor er salget av Evangelistens julehefte et stort evangeliseringsoppdrag!

 Samtidig er det også god provisjon til dem som selger heftene. Juleheftet koster kr 50,-. Det blir gitt 30% for min 10 hefter, 35% for min 50 hefter og 40% for min 500 hefter. Porto kommer i fratrekk.  

Salg av Evangelistens julehefte er derfor en god sak! 

Ta kontakt på tlf 38 02 63 57 eller E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.