Evangelistens Bibelkonferanse er stedet for de store begivenheter. I mange år har vi hatt bok slipp eller CD slipp. Dette året har vi gleden av å fortelle at Leif Erik Hagen fra Rett Kurs, Leif Solheim, Arne Gundersen og Sverre Leif Lien gir nå ut CD platen: Jesus frelser i dag! Platen er utgitt på Evangelistens Forlag.

 Det er alltid stor spenning med om alt klaffer, men det har vært forunderlig å se at Gud har vært med og velsignet innspillingene! Dager med innspillinger og terping har berørt mange mennesker, og sangene og budskapet vil fortsatt berøre de som får lytte!

Vi vet så lagt at dette blir en godbit og mange vil glede seg over det som har blir formidlet. Noen av sangene som blir å høre er: «Byrden ble båret til Golgata», «Til deg du min venn», «Han har forlatt meg mine synder» m.fl. Det er ingen tvil om at dette blir en god og tydelig formidling, kledd i en harmonisk musikalsk klesdrakt. Dette blir veldig bra for hjerte og klangfylt for øre!

Det er flere fra gruppen Rett Kurs som er med og deltar, men vi nevner også: Vidar Brautaset. piano/wurlitzer. Tor Andre Haddeland. Trommer. Kari Stave. Bass. Inger Tone Aamland. Piano. Helge Johansen. Dobro.Jørgen Lien. Steelguitar. Leif Erik Hagen. Guitar/fele/vokal. Ann Kristin Eikeland og Christine Haddeland med Koring.

Vi er veldig takknemlig til alle som har vært med og bidratt til denne CD platen. Mye tid og ressurser er brukt til å realisere dette, men vi vet at dette blir en velsignelse av et stort omfang.

Inntekten av salget går til Evangelistens Bladmisjon! Ønsker noen å bestille, kan en ta kontakt med aktørene eller til Evangelisten. Produsent Leif Erik Hagen og Innspillet/mixet og mastret av Roald Råsberg i sanden studio.

CD-en koster kr 200,-. Overskuddet av salget går til Evangelistens Bladmisjon!
Bestilling: Evangelisten Idrettsveien 10. 5353 Straume. tlf 38026357/913 34 079.