Framnes 2016 Stevnemusikken28.juni-3.juli var Evangelistens Bibelkonferanse på Framnes.

 

Tilbakemeldingene fra stevnet er gode og det er mange ting å være takknemlige for.

 

Det var rundt en 280 faste deltakere og mange kom på dagsbesøk. De kom med forventing til stevnet.

 

Det var bibeltimer og kveldsmøter. Men også musikkmøte, hageselskap og en mer uformell kvelds-samling.

 

Det var rundt en 90 stk av barn og ungdom på konferansen. Alt dette forteller om stor aktivitet på Framnes denne uken. Det ble minnerike dager for liten og stor.

Framnes barnTalerne og ledere

Anita Solbakk og Karoline Romarheim hadde forkynnelse for barna. Her var tema: «Med Jesus i hverdagen» og «Bibelen- verdens beste bok.» Her fikk barna lære å lese og gjøre seg kjent med bibelen,- og høre de gode fortellingene når Jesus møter mennesker.

Utgiverne av Bladet Evangelisten; Johnn Hardang, Edvard Foss, Eivind Flå, Sigmund Måge og Kurt Urhaug hadde flere bibeltimer og kveldsmøter. Også her fikk en oppleve at Herren lever med sitt Ord og Ånd. Mange rike samlinger å takke Herren for.

Leif Solheim hadde hver kveld ansvar for sang og vitnesbyrd i amfiet på Framnes. Det ble rike samlinger hvor mange vitnet og delte sine opplevinger i vandringen sammen med Jesus. Det ble en erfaring av at Jesus lever!

Eivind og Olene Ydstebø hadde ansvar for stevnemusikken. Med dyktige sangere og sentrale evangeliske tekster, ble det en rik opplevelse og høre stevnemusikken på møtene!

Marit Hauge hadde med seg Mathias Opsal-Engen og Elisa Urhaug i ungdomsteamet. Her var det bibelundervisning, vafler, is og taco. Det var ulike aktiviteter som fotball, volleyball og pointball. Men bønne-vandringen lørdag kveld ble et vendepunkt for en av ungdommene. Ungdommen ville bli en kristen, og det ble glede blant deltakerne på Framnes og i himmelen. Det er sant at Jesus lever!

Været var stabilt hele stevne uken. Det var glimt av sol lørdag formiddag fra kl. 1105- 1155. Men tros dette vil en ikke glemme 13 åringen som stod første gangen på vannski. Det ble en positiv opplevelse for denne ungdommen. Edvind Ydstebø hadde også dette året med seg båt og utstyr til båt-aktivitetene. Grunnet dårlig vær måtte friluftsmøte i Norheimsund måtte går ut.

Bok og CD slipp

Bibelkonferansen er stedet for de store begivenhetene. Johnn Hardang kom også dette året med ny bok, og onsdag kveld var det bokslipp med boken: «Ingen som Gud.» Den ble godt mottatt og mange ville ha forfatterens signatur.

Fredag ettermiddag var det Rune Ludvigsen som gjest, og med seg hadde han rykende fersk CD-plate med tittelen: «Glad jeg svarte ja!» Mange er takknemlig for sangen til Rune Ludvigsen, og har ventet lenge på at en CD plate skulle komme. På Bibelkonferanse ble den lansert og ingen ble skuffet over den.

Framnes- gjengen

Administrasjonen, vaktmester, husmoravdelingen og kjøkkengjengen på Framnes er noe av det beste vertskap som finnes! De er alltid positive og hjelpsom. Her kjenner Bibelkonferanse seg alltid varmt velkommen, og de er alltid tett på det som skjer. TUSEN TAKK!

Takken går til Herren som lot sitt lys og sin store nåde hvile over Framnes denne stevneuken. Tema for bibelkonferanse var: Min Jesus lever. Det ble en erfaring! Om Herren dryger med sitt komme i lufthimmelen, blir konferansen 4.-9.juli.