Andaktene "For liten og stor" blir radiosendingerHenny i studio

Henny Kvilhaugsvik er tilsett som kontorsekretær ved Bladet Evangelisten. Hun har faste kontordager tirsdag og torsdag. Tidligere har hun deltatt på Evangelistens bibelkonferanse som andaktsholder for de minste barna.

Rundt en 30 stk andakter ble skrevet fast i Bladet Evangelisten fra 2013- 2015. I tillegg er det også blitt artikler i Evangelistens julehefte fra Henny! Tilbakemeldingen på artiklene har vært gode og mange!

Vi gleder oss over de nå blir tilrettelagt for radio og produsert av Bladet Evangelisten i samarbeid med P7 Kristen Riksradio.

DAB +Kurtn i studio

P7 Kristen Riksradio har nå DAB- konsesjon i Oslo og Akershus. Og i denne anledningen går en i gang med radioprogram for de minste. Hvert program Henny lager er på ca 20 minutter og temane er mye hentet fra utgangen av Egypt.

Tittelen på programmet blir kalt: «Den lange reisa.» Dette skildrer Israel sin utgang frå Egypt, ørkenvandringen og når de kom fram til Kanaans land. De som fulgte med når stykkene stod i Bladet Evangelisten, vet at her er det mange rike og spennende fortellinger for liten og stor! Henny er dyktig til å ta frem forbildene som peker på Jesus som Frelser! Sendingene kommer til å gå hver onsdag.

Klart Svar

Redaktøren i Bladet Evangelisten har også nytt program på P7 Kristen Riksradio. Programmet heter Klart Svar og tar frem aktuelle spørsmål og ut fra Bibelen og det som skjer i tiden. Dette er program som går hver onsdag.

Hvordan få høre dette?

Og lytte til P7 Kristen Riksradio og de ulike programmer og både på DAB og FM sambandet. I dag er teknologien mulig til at alle kan lytte til lokalradioen. I dag kan en få inn radioen på Internett (Radio kan også ha Internettradio) og en søker på P7 Kristen Riksradio/P7 Kystradio Webradio. Hver torsdag går programmet Shofar med vekt på nyheter fra Israel.