Utskrift

På bildet ser me Johnn Hardang, Steinar Handeland og Kurt Urhaug.

Arbeidet med etableringen av TV12 Bedehuskanalen går stadig fremover. Her kommer en liten oppdatering.

TV12 MEDIESENTER

1.september hadde vi den første ordinære arbeidsdagen i det nye mediesenteret. Både Johnn Hardang og Geir Jensen er på plass med egne kontorer og Bladet Evangelisten begynner også å komme på plass i nye omgivelser. Nå ligger et stort arbeid foran oss, med etablering av tre nye tv-studioer. Velkommen innom for å se, om du har lyst og anledning til det.

GIVERTJENESTE

Vi er også på plass med viktige ordninger i forhold til givertjenesten:

VIPPS: 701 928

AVTALEGIRO: Her har vi to ulike muligheter for avtale.

* Gideons 300. Hvis 300 personer gir kr 1000 pr mnd, har vi inndekning på nesten 25% av vårt årsbudsjett.

* Faste givere. Her kan du selv velge gavebeløp og hvor ofte du vil gi i løpet av kalenderåret.

Ta gjerne kontakt via e-post – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. – for å opprette en avtalegiro. Du kan også gå inn på våre nettsider – www.tv12.no – for å opprette en fast giveravtale, eller rett og slett ta kontakt pr telefon.

TV12 Bedehuskanalen har et godt økonomisk fundament for oppstart, men er helt avhengig av mange faste givere for å kunne trygge en solid og stabil drift.

FORBØNN

Vi har startet arbeidet med å organisere et bønnearbeid i forhold til TV12 Bedehuskanalen. Her ønsker vi at så mange som mulig melder seg til forbønnstjeneste - både enkeltpersoner, bibelgrupper og bønnefellesskap. Sende oss navn, adresse, tlf.nr og e-postadresse – eller en kort info om bibel- og bønnegruppa. Så registrerer vi opplysningene, og skal hver måned sende ut et bønnebrev der vi gir en oppdatering på virksomheten og formidler takkeemner og bønnebehov. Dette arbeidet har vi store forventninger til! Bønn er den største stormakten i verden.   

 

NYE ANSETTELSER

Håvard Urhaug (32) fra Øygarden begynner i fast 100% stilling i TV12 Bedehuskanalen fra 1.desember 2021. Han er utdannet elektriker og har de siste 12-13 årene vært i et elektrofirma i Bergensområdet. Han har en kompetanse som er kjærkommen for det nye tv-selskapet. Og i tillegg har Håvard det siste året vært mye engasjert i arbeidet med Evangelisten TV. Han vil ble engasjert i tv-produksjonen, både på TV12 Mediesenter og tilknyttet den nye tv-bussen.

Arne Edvard Meling (68) fra Askøy begynte 1.september i tjeneste i TV12 Bedehuskanalen på frivillig basis. Hans hovedoppgave blir håndtering av faste givere og administrering av den nye forbønnstjenesten. Arne Edvard kan også være aktuell som programleder i TV12 Bedehuskanalen.

Vi er svært takknemlig for våre nye medarbeidere, og anbefaler både disse og resten av staben til alles forbønn.

 

 

Evangelisering gaven

 

I det sist nummer låg det en giro «Evangeliseringaven! Vi retter en stor takk til alle dere som har benyttet den, og ber om Guds velsignelse både for gaven og for giveren! Du har ennå mulighet til å være med! Bladet Evangelisten står i en stor og viktig oppgave, og vi ber om en stor og god evangeliseringsgave. Tusen takk til dere alle som bærer bladets virksomhet i offer og bønn. Kontonr 3000 13 20064. Vipps 126534.