Utskrift

I august måned har det vært stor flytte aktivitet med Bladet Evangelisten.

I flere år har en vært sammen i kontorfellesskap med P7 Kristen Riksradio. Dette har vært en nyttig og praktisk tid hvor en har delt også studioer til både radio og TV arbeid. Det er viktig for et blad som Evangelisten å være i et godt mediamiljø og alltid være frisk i tanken og brennende i hjerte for Guds rikes sak. Bladet Evangelisten er mer enn bare papirutgaven, men vi er å finne med Podkast hver fredag, programmer på Frikanalen og Youtube hver uke. I tillegg produseres det flere radioprogrammer som sendes på P7 Kristen Riksradio flere dager i uken. Alt dette vil vi fortsette med som før.

Fra 1 september blir den nye adressen til Bladet: Arefjordvegen 127, 5350 Brattholmen.

Vi blir sammen med TV12 Bedehuskanalen og blir en del av det nye TV12 Mediesenter i Øygarden kommune. Da blir vi flere  til å betale husleie og samtidig ønsker vi og være på TV med Bladet Evangelisten. Det er en tid med mye arbeid, men det gjelder evangeliet, og vi må være på flere arena med Guds ord.

TV 12 Bedehuskanalen flytter også inn i lokalene nå, men de har ikke en 110 årig historie å ta vare på, så det er langt mindre esker de har med seg. Vår RadioMisjonær i TWR, Olav Hardang, vil også ha kontor i bygget.

Det nye kontorlokaler var tidligere utsalg av trelast. Nå blir Arefjordsvegen 127 et sted hvor en bygger med helt andre verdier og materialer. Det blir med Guds Ord, bønnen og med Ånden som verktøy. Det var et trelast for kjøp og salg for kommunen. Det som nå kommer gjelder alle mennesker og nå langt utover Norges grenser. Omsetningen er av evighetskarakter og vil glede både mennesker og himmelen. Herren har gitt et løfte: Sal 81,11: «Jeg er Herren din Gud, som førte deg opp fra landet Egypt. Lukk din munn vidt opp, og jeg vil fylle den!»