Utskrift

Bildetekst: TV bussen vil bli et kjent varemerke på stevner og møter rundt om i landet vårt. Fra venstre: Johnn Hardang, Per Sævik, Sven Gunvaldsen , Olav Hardang, Geir Jensen, Håvard Urhaug og Kristoffer Algrøy.

Juli måned er dager med ferietid. Men det er et ønske og starte med TV sendinger i løpet av 4.kvartal i år, og arbeidet med studioet i tidligere Sotra Bruk sine lokaler er i gang.

Her er det tegninger og arkitektur som er viktig for det som skal være gjenkjennelig i TV ruten. I juni måned fikk vi den første TV bussen. Her skal det innredes med alt nødvendig utstyr for å gi gode tv bilder og lyd til seerne. Alt det som nå skjer med oppstart av en ny nasjonal kristen TV-kanal, er nytt for oss alle.  Derfor var det nyttig med TV bussen både under Evangelistens Bibelkonferanse og Bibelkurset på Birkeland. Her fikk vi prøvd hva det er å streame lyd og bilder ut til folket. Dette ble gjort via TV12 sin nettside og Evangelistens Facebook side. Her fikk vi gjort gode erfaringer og nyttige lærdommer til bruk av TV bussen. Dette har med teknisk utstyr og kompetanse.

Det er dager nå hvor vi tilsetter folk. Det gjøres på flere områder. Først og fremst gjøres dette med folda hender. Det hjelper ingen ting med godt teknisk utstyr, fine lokaler og dyktige mennesker om ikke Guds Ånd får være det veiledende og kraften i arbeidet. I denne anledning vil vi nevne en sak, og det er at vi trenger forbedere! Vi ønsker et organisert bønnearbeid for TV kanalen. Dette må registreres på den måten at vi vet hvem det er og for mange det er.

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn og adresse. Herren sier ved profeten: «Ikke ved makt og ikke ved kraft, men ved min Ånd, sier Herren, hærskarenes Gud.» Sak 4,6.