Stevnekoret fra en tidligere konferanse. Foto: Evangelisten

Evangelistens Bibelkonferanse på Framnes Kristne Videregående skule i sommer er avlyst. Det er situasjonen med Koronaviruset og en del restriksjoner som gjør det vanskelig å arrangere konferansen.

Vi har deltakere som er i en risikogruppe, og vi har flere møtepunkter i et stevne som gjør at det blir vanskelig å gjennomføre. Vi hadde håpet i det lengste at vi ikke måtte avlyse, men restriksjoner fra statlige og lokale myndigheter gjør at sommerens store høydepunkt i Hardanger ikke blir arrangert dette året.

Vi vet at mange barn og ungdommer blir skuffet. Mange familier og deltakere i alle aldrer har i årevis hatt Framnes og Bibelkonferansen fast som sitt årlige stevne, - og som arrangør har vi alltid hatt den store glede med å ønske deltakere velkommen,- det faste håndtrykket og det gode smilet, men nå får vi vente til neste år! Om Herren dryger, så er vi klare for nytt arrangement 29.juni-4.juli 2021.

Bibelkonferansen er mer enn et stevne og fine sommerdager i flotte omgivelser. Konferansen er mennesker. Vi er i møte med den enkelte, barna, ungdommen, ja, hver deltaker i alle aldrer. Hver sommer er dagene på Framnes en oase i et rikt fellesskap, formidling av evangeliet i sangen og forkynnelse, men også den gode samtalen og styrke i bønnen!

Derfor minner vi Herren om de mange mennesker vi møtte på Framnes, at Herren får bevare den enkelte i troen på Jesus!
Når en kjenner på savnet og sorgen med å ikke komme sammen, er dette for Guds folk noen bånd som binder oss enda mer i sammen! «...og legger vinn på å bevare Åndens enhet i fredens sambånd.» Ef 4,3.

Neste år har Bladet Evangelisten et lite jubileum - 110 år! Vi helser hverandre: Neste år på Framnes!

Velsigna band som bind Guds folk i saman her,
I same kjærleik, same sinn Som i Guds himmel er.

Vi er av kong-ætt, Eit heilagt syskenlag,
men ser vår høge adel rett Fyrst på den store dag.

Her skil dei store hav Guds folk i ymse land,
Men bunde saman vert vi av Dei sterke Andens band.