Av Kurt Urhaug

Under Evangelistens bibelkonferanse på Framnes, ble det bok- signering av Håkon C. Hartvedt.

Den nye boken heter: Hvile! Det er to år siden at Forlaget gav ut CD- platen med samme tittel og av Håkon C. Det var et ønske med CD-en at den kunne lindre og gi trøst og hjelp i dager som er vanskelige – og gi ny kraft og frimodighet. CD platen gir mange tilbakemeldinger på at den setter ord på hverdagen og gir «balsam for sjelen.» 

Boken «Hvile» er en oppfølger av CD platen. Det er det samme ønske og bønn til Gud om at den kan velsignelser og veiledning inn i den enkeltes hverdag. Boken er bygd opp rundt Samle 23 i Bibelen, og den knyttes sammen med sannheter fra livet og Bibelen, krydret med ulike sangtekster fra CD platen. Både forlaget og forfatterens ønske er at denne boken kan lede noen frem til en trygg hvile i Jesu frelsesverk.

I Bladet Evangelisten trenger ikke Håkon C. Noen presentasjon. Vi kjenner både hans gode penn og hans vitnesbyrd om Jesus. Forlaget er takknemlig for å gi leserne gode bøker! Boken bestiller du hos Bladet Evangelisten tlf 38026357/ 91334079. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Boken koster kr 149,-.